Kies snel en eenvoudig uw model

Staat uw toestel er niet tussen? Wees niet getreurd! Ook uw mobiel kunnen wij repareren voor een scherpe prijs! Mail even naar info@mobiphone.nl voor meer informatie over de reparatiekosten van uw toestel.

Selecteer hieronder uw merk

Samsung reparatie in Eindhoven

Heb je jouw Samsung laten vallen en zit er nu een barst in het scherm? Heb je problemen met opladen of werkt je camera niet naar behoren? Kom dan bij ons langs voor een Samsung reparatie in Eindhoven. Wij kunnen deze problemen en nog vele anderen voor je oplossen zodat je telefoon weer naar behoren werkt.

Voor alle modellen een Samsung reparatie in Eindhoven

Een Samsung reparatie in Eindhoven is mogelijk voor vrijwel alle type Samsungs. Hieronder vind je een lijst met alle toestellen. Staat jouw type er niet bij maar wil je hem wel graag laten repareren? Kom dan even langs in de winkel en wij kijken of we je kunnen helpen.

Klaar terwijl je wacht

Wij hebben onderdelen van de meest voorkomende type telefoons op voorraad. Daardoor duren de meeste reparaties maximaal 30 minuten en kun je er dus op wachten. Je zit daardoor niet te lang zonder je telefoon want we weten allemaal hoe vervelend dat is. Ook fijn: op alle reparaties zit standaard garantie. Hierdoor ben je verzekerd dat de reparatie goed is uitgevoerd en dat het probleem ook echt verholpen is. Werkt je telefoon nog steeds niet naar behoren? Dan wordt hij kosteloos opnieuw door ons gerepareerd.

Afspraak maken mag, maar hoeft niet

Je hoeft voor een Samsung reparatie in Eindhoven geen afspraak te maken. Kom langs in onze winkel en we helpen je graag. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben? Dan kun je een afspraak maken via mail, telefoon of whatsapp. Onze klantenservice is ook bereikbaar via Facebook. Naast reparaties aan mobiele telefoons kun je ook terecht voor een iPad reparatie.