Kies snel en eenvoudig uw model

Staat uw toestel er niet tussen? Wees niet getreurd! Ook uw mobiel kunnen wij repareren voor een scherpe prijs! Mail even naar info@mobiphone.nl voor meer informatie over de reparatiekosten van uw toestel.

Selecteer hieronder uw merk

iPhone reparatie in Eindhoven

Is jouw Apple telefoon kapot? Dan is een iPhone reparatie in Eindhoven een goede oplossing. Wij kunnen verschillende reparaties voor je uitvoeren. Zoals:
  • Vervangen van het glas
  • Reparatie aan de behuizing
  • Reparaties aan knoppen
  • Problemen met geluid of microfoon
  • Problemen met wifi, gps, netwerk of bluetooth
  • Reparaties camera
  • Problemen met opladen of batterij
Ook voor onderzoek of het behandelen van waterschade kun je bij ons terecht.

Bespaar geld met een iPhone reparatie in Eindhoven

In bijna alle gevallen is een iPhone reparatie in Eindhoven goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuw toestel. Met een reparatie kun je weer een flinke tijd vooruit en kun je de aanschaf van een nieuwe telefoon uitstellen. Hiermee bespaar je veel geld.

Reparaties bij MobiPhone

Klik op jouw toestel en bekijk de mogelijkheden voor een iPhone reparatie in Eindhoven. Je ziet direct hoe lang een reparatie duurt en wat de kosten zijn. De meeste reparaties kunnen uitgevoerd worden terwijl je wacht. Hierdoor zit je nooit langer zonder toestel dan nodig is. Staat jouw probleem niet in de lijst? Ook dan kun je altijd langskomen zodat we ter plekke kunnen bekijken wat het probleem is en wat de kosten van de reparatie zijn. Je krijgt bij ons altijd eerlijk advies. Bovendien hanteren we scherpe prijzen en zit er altijd gratis garantie op al onze reparaties.

Ook voor reparaties aan andere merken kun je terecht bij Mobiphone. Bijvoorbeeld voor een Samsung reparatie.