Kies snel en eenvoudig uw model

Staat uw toestel er niet tussen? Wees niet getreurd! Ook uw mobiel kunnen wij repareren voor een scherpe prijs! Mail even naar info@mobiphone.nl voor meer informatie over de reparatiekosten van uw toestel.

Selecteer hieronder uw merk

iPad reparatie in Eindhoven

Tablet kapot? Breng dan een bezoek aan MobiPhone voor een iPad reparatie in Eindhoven. Er zijn verschillende problemen waarvoor reparatie mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan problemen met het scherm, de behuizing, knoppen, geluid of camera. Ook kun je terecht in geval van waterschade of wanneer onderzoek vereist is voor de verzekering.

IPad reparatie in Eindhoven voor verschillende modellen

Je kunt bij ons terecht voor een iPad reparatie in Eindhoven aan verschillende modellen zoals:

  • iPad Mini
  • iPad Pro
  • iPad Air
  • iPad 2/3/4

Welk model je ook hebt, wij helpen je graag verder. Ook met andere modellen iPad of zelfs met andere merken tablet kun je altijd even bij ons langskomen. Bij de genoemde iPads hebben we onderdelen op voorraad waardoor we je snel kunnen helpen. Bij een ander model zal reparatie misschien iets langer duren. In alle gevallen streven wij ernaar om je zo snel mogelijk te helpen zodat je jouw tablet snel weer in gebruik kunt nemen.

Gratis garantie

In veel gevallen is na een reparatie het probleem verholpen en kun je nog een flinke tijd plezier hebben aan jouw tablet. Je bespaart hiermee dus veel geld voor een nieuwe tablet. Bovendien hanteren we scherpe prijzen voor reparaties en krijg je gratis garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Zo weet je zeker dat het probleem ook echt goed wordt verholpen.

Je kunt ook bij ons terecht voor reparaties aan verschillende merken mobiele telefoons. Kom gerust bij ons langs voor een iPhone, Samsung, Sony of Huawei reparatie.