Kies snel en eenvoudig uw model

Staat uw toestel er niet tussen? Wees niet getreurd! Ook uw mobiel kunnen wij repareren voor een scherpe prijs! Mail even naar info@mobiphone.nl voor meer informatie over de reparatiekosten van uw toestel.

Selecteer hieronder uw merk

Huawei reparatie Eindhoven

Een kapotte telefoon maar geen geld om een nieuwe te kopen? Geen paniek want met een Huawei reparatie in Eindhoven is jouw smartphone snel weer gerepareerd. Wij repareren smartphones van verschillende merken zoals iPhone, Sony, HTC, Samsung en Huawei.

Bespaar geld met een Huawei reparatie in Eindhoven

Het voordeel van een Huawei reparatie in Eindhoven is dat je met relatief weinig geld weer een goed functionerende smartphone hebt. Je hoeft geen geld te besteden aan een nieuwe telefoon. Wij hanteren scherpe tarieven op onze reparaties en bovendien geven we standaard garantie, helemaal gratis. Zo weet je zeker dat jouw probleem ook goed wordt verholpen. En mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn, dan krijg je gewoon de reparatiekosten weer terug.

Klaar terwijl je wacht

Voor een Huawei reparatie in Eindhoven is het niet nodig om een afspraak te maken. Je kunt gewoon even langskomen in de winkel. Natuurlijk kun je ook altijd even contact opnemen als je vragen hebt. Dit kan telefonisch, via mail, whatsapp of Facebook. Klik op jouw toestel en je ziet direct wat de reparatie kost en hoe lang dit duurt. In de meeste gevallen is je toestel klaar terwijl je wacht. Duurt het toch langer dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende reparaties. Een van de meest voorkomende is een scherm reparatie. Maar wij kunnen je ook helpen bij problemen met de behuizing, microfoon of geluid, camera’s, knopjes of bij waterschade.