Over ons

MobiPhone

MobiPhone is opgericht in het jaar 2005.
Mobiphone begon als een kleine eenmanszaak waar vooral inwoners uit de omgeving de oplossing zochten voor alle vragen over mobiele telefonie.

De oprichting van MobiPhone ging gepaard met de groeiende populariteit en de toenemende vraag van de Smartphone.  MobiPhone is een van de weinige spelers in de markt die de opkomst en de groei van de smartphones zoals we die vandaag de dag kennen van dichtbij heeft meegemaakt en alle ontwikkelingen nauw heeft gevolgd. Doordat het bedrijf vanaf het begin zowel smartphones verkocht als repareerde heeft het repair team van MobiPhone door de jaren heen de nodige vakkennis en ervaring opgebouwd.

Door de jaren heen heeft het bedrijf verschillende mijlpalen behaald en is het verschillende stages gepasseerd. Overwinningen en behaalde doelstellingen die tegenwoordig klein en irrelevant lijken zorgde in die fase voor een feeststemming en stuurde het bedrijf de goede kant op. Op onze eerste mijlpalen zijn we dan ook nog steeds trots en we kijken er met een brede glimlach op terug.

MobiPhone opende haar deuren in een tijd waar vooral doorzettingsvermogen, ambitie en ongekende motivatie de startende onderneming op het been hield.
Doordat de ondernemer zich dagelijks verdiepte in de markt, de omgeving en probeerde iedere klant van zijn behoefte te voorzien begon het resultaat ook zichtbaar te worden.

In de onderstaande tijdlijn zijn de behaalde mijlpalen terug te vinden. De ene heeft in verhouding veel minder impact dan het ander, maar op ieder mijlpaal zijn we even trots.

Missie

Wij zijn MobiPhone. We voorzien onze klanten van de best mogelijke service binnen ons capaciteit

Dit doen we door de beste zorg te besteden aan onze klanten, hun devices en het meest kostbare: hun tijd. Hierin willen we elke dag beter worden, daarvoor worden we vroeg wakker, passen we ons snel aan, luisteren we aandachtig en werken we hard, zodat we de beste service kunnen leveren aan iedereen, overal en ten alle tijden.

Visie

MobiPhone wil haar klanten voorzien van devices die het leven aangenamer maken, iedere klant binnen zijn behoefte. In dit tijdperk waarin de afhankelijkheid van technologie in een toenemende mate groeit is het ook van belang dat deze devices goed onderhouden en verzorgd worden, zodat men hier ten alle tijden op kan vertrouwen. Wij zijn hier de partner voor, we voorzien klanten van de nieuwste tech devices en onderhouden deze. We willen niet dat deze producten schade brengen aan onze fragile omgeving. Daarom gelooft MobiPhone in een cradle-to-cradle aanpak waarbij niets verloren gaat. We hergebruiken, recyclen en repareren om onnodige e-waste tegen te gaan.