Scherm reparatie in Eindhoven

Een van de meest voorkomende reparatie bij een smartphone is de scherm reparatie in Eindhoven. Op een ongelukkige manier gevallen en er zit een flinke barst in het scherm. Als je geluk hebt dan is het alleen een ontsierende barst of kras maar als je pech hebt, heeft het ook gevolgen voor het gebruik van het touchscreen.

Scherm reparatie Eindhoven

Scherm reparatie in Eindhoven, ook als het display niet meer werkt

Gelukkig is het meestal niet nodig om met een lelijke barst rond te blijven lopen. Een nieuwe telefoon kopen hoeft ook niet. Met een scherm reparatie in Eindhoven wordt nieuw glas in jouw telefoon geplaatst. Soms is het voldoende om alleen het glas te vervangen, in andere gevallen zorgen we ook dat het display weer werkend wordt gemaakt. De kosten zijn afhankelijk van het soort scherm en jouw toestel.

Kies voor origineel, refurbished of replica

Bij een scherm reparatie in Eindhoven zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een origineel scherm. Dit is vaak de beste keuze maar ook de duurste. Een andere mogelijkheid is het refurbished scherm. Hierbij is alles origineel, met uitzondering van de glasplaat. Dit is een stuk voordeliger dan een origineel scherm maar biedt wel goede kwaliteit. Heb je weinig te besteden? Dan kun je ook kiezen voor een replica scherm. Er kan wel wat kleurverschil optreden en de garantie van de replica is 6 maanden in plaats van 12 maanden. Of alle opties ook voor jouw toestel mogelijk zijn, is afhankelijk van het merk en type van jouw telefoon. Kom gerust eens langs in de winkel en informeer naar de mogelijkheden. Ook voor andere reparaties zoals een iPhone reparatie ben je bij ons aan het juiste adres.