Contact

Heeft u een vraag over een product, wilt u direct advies, of zeker zijn van de juiste keuze voor uw apparaat? Kijk even in onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en vertellen uit eigen ervaring. Dat is wel zo persoonlijk!

Nederland

Franz Leharplein 7, 5654AZ Eindhoven
+3140 2569600
info@mobiphone.nl
 

België

Korte Gasthuisstraat 63, 2390 Turnhout
+3140 2569600
info@mobiphone.be
PER WHATSAPP

Contact opnemen kan via Whatsapp, de vraag zal binnen één uur beantwoord worden. De klantenservice is via Whatsapp bereikbaar tijdens de openingstijden. Klik hier om een Whatsapp chat te beginnen.

PER TELEFOON

Contact opnemen kan telefonisch door te bellen met onze klantenservice, die de vraag veelal direct kunnen beantwoorden. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden.

PER E-MAIL

Voor vragen per e-mail kunt u natuurlijk 24/7 bij ons terecht, binnen een 48 uur proberen we dan antwoord te geven op uw vragen. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

MARKETING

Heeft u vragen voor de marketingafdeling? U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

SOCIAL MEDIA

Onze klantenservice is te bereiken via Facebook. Via uw eigen Facebook account kunt u vragen stellen aan onze medewerkers.

AFHAALBALIE

In Eindhoven hebben wij een afhaalbalie. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij uw vragen beantwoorden, helpen met een bestelling of een reparatie aannemen.